Efter lite funderande…

Det har nu gått några dagar sedan KHK förlorade mot BIK Karlskoga på bortaplan.

Sedan dess har KHKaren släppt bloggandet för ett par dygn. Istället har jag låst in mig på kammaren och lagt pannan i djupa veck, funderat och laddat batterierna inför vad som komma skall.

Vad har jag då funderat över?

Jag har tänkt på KHK’s närmsta framtid på isen.
Insatsen mot BIK Karlskoga var ett stort kliv i rätt riktning. Männen runt laget har nu börjat förbereda våra iskrigare på det stora allvaret. Till Förkvalet är Nick Angell tillbaka, liksom Jesper Jensen. Med maxflyt får vi då också återse Bergström, Jimma och Cruseman på rinken. Kommer en eller två av dessa killar tillbaka är det också som en lotterivinst. Till detta ska läggas att nyförvärven Pontus Widerström och Simon Mattsson fått ytterligare en match med laget, innan de stora matcherna väntar.
Helt plötsligt kan det bli knivskarp konkurrens om platserna i laget.
Med mina ögon ser framtiden mycket ljus ut. KHK kommer att kunna slå ur underläge. De flesta har redan räknat ut oss. Precis som det var inför seriestarten. Vi kommer ha allt att vinna och inget att förlora i varje fight.
Det kommer att passa våra grabbar alldeles ypperligt. Det är nu de stora hjältarna och de modigaste krigarna kliver fram. 
Vi i publiken måste också snäppa upp ett par snäpp. Det ska vara en enorm ljudkuliss som ger grabbarna från staun, en rejält skjuts i ryggen och som samtidigt ger motståndarna en motvind som de sent ska glömma.

Det är nu Vi ska visa att Karlskrona är värda att ha ett elitlag i ishockey. Det är nu vi ska visa uppskattningen för killarna på isen. Det är nu vi ska slåss sida vid sida för klubbmärket.

Om Du inte redan har ett kvalkort, se då till att skaffa ett! Det vankas hockeyfester med stort H. 
För första gången i Karlskronas historia ska ett lag från staun kvala upp mot högsta serien.
 Nu ska historia skrivas!
 Vem vill missa det?

Vi syns i arenan!

Glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

3 Responses to "Efter lite funderande…"
  1. Om jag inte har fel så har pontus Widerström redan lämnat! Det sa Janne K i Radio Blekinge

  2. Det är inte första gången ett lag från Karlskrona kvalar till högsta serien. Säsongerna 78-79 och 79-80 kvalade Karlskrona ik mot elitserien. Säsongen 79-80 spelades play off till kvalserien precis som nu, mot Mora.