KHK vs Tingsryd 4-3

KHK började matchen en aning segt. Killarna kör fortfarande stenhårt på träning så benen är inte rappa på match än men det kommer. Efter första stod det 0-1 till Tingsryd. 7 minuter in i andra var det dags igen 0-2. Sen skedde det som alla väntade på, killarna började se piggare ut. Inom loppet av 4,5 minut så hade KHK inte bara reducerat utan vänt hela matchbilden och på tavlan lös siffrorna 3-2 när pausvilan kom. Nästa mål för KHK kom 4:22 in i tredje perioden 4-2, innan hesa fredrik ljöd putsade Tingsryd siffrorna och matchen slutade 4-3.

Som betalning för slitet under match fick både Viklund och Cruseman sätta varsin kasse, även Lihagen och Ekelund fick näta.

Killarna kommer oförtrutet att träna vidare för att vara laddade och beredda när serien startar, det är då vi ska vara vassa.

Granlund som fick en puck i ansiktet fick sy 9 stygn i munnen men annars är allt okej.
Patrick var inte ombytt men ingen fara på taket, han är fit for fight nästa match som är redan på onsdag.