KRIF-KHK 2-3

Eftermiddagens drabbning mellan hemmalaget KRIF och vårt kära KHK startade i ett rasande tempo.

Karlskrona gör en bra förstaperiod och man ägde då isen. 0-1 gjordes av Joel Kellman.
Innan perioden var över hade man också ökat till 0-2. Skarprättare var Erik Thorell.
Ledningen kunde ha varit större när signalen för pausvilan gick.

I den andra perioden är inte KHK riktigt närvarande. I powerplay slarvar man och KRIF reducerar till 1-2. Målskytt Edgar Klavins.
Perioden präglades av att det var irriterat på isen. När KRIF fick spela fem mot tre kom också kvitteringen. Återigen var det Klavins som var sist på pucken.
Både Mikael Kurki och Jimmy Andersson tvingades lämna isen med skador. Det såg inte alls bra ut med Andersson.

Tredje perioden blev mer kamp än skönspel.
Jimmie Svensson blev den som avgjorde matchen till Karlskronas fördel, då han satte 2-3.

KHK kan mycket bättre än vad som visades idag. Det ska visas imorgon.

KRIF spelar efter sina resurser och ska vara nöjda med sin insats.