Dags att krossa ”Gnaget”, Sunes Hörna och VoiceTweet

På tisdag kväll kommer anrika AIK till Karlskrona och Telenor Arena. Vem kunde för några år sedan ens fantisera om att KHK skulle möta ”Gnaget” i vår hemmaborg?
Det är upplagt för en riktig hockeyfest och just Du finns väl på plats?
Tillsammans ska Vi skapa en stämning som det går att ta på och då lyfter Vi laget till enorma höjder.

”Gnaget” sålde innan årets säsong biljetter till SHL säsongen 15/16. Snacka om att inta en kaxig attityd. Än så länge har man fått äta upp detta och eftersmaken har knappast varit någon läcker ostbit.
De senaste matcherna har dock visat att AIK är på väg mot storformen. Stockholmarna har ett lagbygge som kan besegra precis vem som i HockeyAllsvenskan.

Matchen är enormt viktig för bägge lagen. AIK vill påbörja sin klättring uppåt i tabellen och KHK vill över strecket mot positivt kval.

Senast mot Björklöven borta, avlossade KHK många skott mot mål. Av det som gick att se på kanterna var den stora merparten av dessa utifrån kanterna, eller när vi hade för lite folk framför kassen.
Den här gången vill jag att vi skjuter lika mycket som senast, men skotten ska komma i och runt slottet. Jag vill också se full trafik framför motståndarkassen.
AIK har duktiga skridskoåkare och besitter snabba spelvändningar. När de kommer susande i trehundra knyck vill jag inte att vi tittar på puck, utan tar spelaren istället och sedan själva gör en snabb spelvändning.
Om Vi inte tummar på dessa detaljer, då är jag säker på att fällan slås igen och KHK krossar ”Gnaget”.

Sunes Hörna drar igång klockan 18:00 och det är ett digert program. Bland annat båda lagens tränare, spelarna Emil Larsson och Mikael Kurki.
Varmt välkomna!

Om Du har oturen och ligger i hög feber eller något liknande. Då finns det faktiskt en chans att följa matchen. Klockan 18:55 drar VoiceTweet igång. Du finner denna tjänsten i KHK appen och den är gratis.
Tyvärr fungerar den än så länge bara på iPhone och iPad.

Vi ses ute i arenan och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, För Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "Dags att krossa ”Gnaget”, Sunes Hörna och VoiceTweet"