KHK mot Södertälje i hett prestigemöte och ”Sunes Hörna”

På tisdagskvällen äntrar Karlskrona HK isen i Telenor Arena efter sin långa roadtrip. För motståndet står inga mindre än Södertälje SK.

Det är en mycket prestigefylld kamp. Ifjol tränades KHK som bekant av Janne Karlsson. Inför denna säsongen lämnade han klubben med dunder och brak. Han valde hårdsatsande Södertälje, som har ett uttalat mål att nå SHL.

Än så länge har det inte gått som på räls för ”Kringlorna”. Man är i nuläget efter Karlskrona och är faktiskt inte ens bland de åtta bästa som får spela positivt kval. Först på plats nio hittar vi Södertälje och det är man näppeligen inte nöjda med.

Nu visade dock Södertälje form senast då man besegrade serietvåan Mora efter straffar. Å andra sidan slog ju KHK serieledande Vita Hästen i sin senast spelade match.

Räkna med att Södertälje kommer trampa full gas från start. Det gäller att vara på tårna redan från start. Första målet kommer bli oberört viktig i denna matchen.
Kan Karlskrona ta ledningen, då kommer Janne Karlssons gossar att börja tänka och det är aldrig bra. Får KHK däremot ett mål i baken, ja då kommer Södertälje kunna spela ut.

Vi på läktaren måste hjälpa killarna på isen. De ska lyftas fram till tre poäng.

Innan match är det förstås ”Sunes Hörna”.

Vi drar igång 18:00 och kvällens gäster är: Pelle Hånberg, Janne Karlsson, Oskar Andersson med spelare från J18, Conny Olausson med spelare och så kan det förstås dyka upp en hemlig gäst.

Om Du av någon anledning inte kan vara på plats i Telenor Arena, så finns det en annan möjlighet att följa matchen.
I KHK appen kan Du följa matchen via VoiceTweet. Som vanligt drar vi igång klockan 18:55.
Tyvärr fungerar tjänsten bara i iPhone och iPad än så länge.

Vi syns i Telenor Arena!

Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren