KHK tar sig an Oskarshamn i Telenor Arena, ”Sunes Hörna” och VoiceTweet

På lördag klockan 16:00 släpps pucken i Telenor Arena. Då tar KHK emot Oskarshamn i hemmaborgen.

Karlskrona förlorade med 5-1 uppe i Oskarshamn och har med andra ord revansch att utkräva. Det var för övrigt en mycket jämn match, där skotten slutade 31-31, men Karlskrona inte fick in pucken. Det fick däremot hemmalaget.

Nu kommer KHK närmast från färsk suddenseger borta mot Almtuna.
Oskarshamn har en betydligt tyngre packning, då man senast hade 3-1 ledning mot Mora, men till slut fick stryk med 3-4 efter straffar.

Gästerna tränas av genomsympatiske Fredrik Söderström. Än så länge har hans manskap blandat och gett i serien. Toppinsatser har varvats med rena bottennapp. Det finns dock mycket god potential i laget och det gäller att KHK inte står på hälarna från start.

För Karlskronas del gäller det att fortsätta på den inslagna vägen. Mycket skridskoåkning och vara noggranna i passningsspelet. Senast mot Almtuna hade laget snäppt upp sitt powerplay och det vill vi se på nytt.

Tillsammans med oss på läktaren ska de tre poängen stanna i staun.

”Sunes Hörna” drar igång klockan 15:00. Lagens båda tränare och andra gäster finns på plats. Det gör väl Du med?

Skulle man mot förmodan inte kunna befinna sig på plats, så finns det ändå en möjlighet att följa matchen. I KHK appen finner Du VoiceTweet som startar 15:55. Tjänsten är gratis och fungerar än så länge på iPhone och iPad.

Vi syns i Telenor Arena!

Var rädda om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren