KHK-dam föll med 2-5 mot Lund

På söndagseftermiddagen tog KHK-dam emot Lund hemma i Telenor Arena.

Den första perioden var jämn spelmässigt och det var 0-0 när lagen gick till pausvila.

I den andra akten var KHK tjejerna inte riktigt vakna när pucken släpptes och Lund tilläts allt för enkelt gå upp till 0-2.

Skånedamerna var ofina nog att öka på till både 0-3 och 0-4. KHK hade dock massvis med chanser att sätta pucken, men den ville inte in.
KHK-dam gjorde dock en mycket snygg slutspurt. Emma Johansson reducerade till 1-4. Strax därefter var det dags igen. Zelma Back blev fint framspelad av Emma Johansson och gjorde inget misstag. 2-4 och hoppet tändes.
Tyvärr räckte det inte längre än så idag. Med målvakten uttagen gör Lund 2-5.

Emma Johansson förtjänar verkligen några extra rader. Hon spelade 37 minuter! Ja, ni läste rätt. Förutom ett mål och en assist hade hon flera friläge som skapades på egen hand.

KHK-dam kan bättre än vad som visades idag. Räkna med revanschsugna tjejer i nästa match.