Så ska KHK skrämma Löven på flykten

På torsdagskvällen kommer Umeås stolthet Björklöven till Telenor Arena för att möta KHK.

Björklöven är mycket formstarka för dagen och kommer till staun med fyra raka triumfer. Man har i tur och ordning besegrat Rögle, Vita Hästen, Mora och Södertälje. Detta segerstaplande har också betytt att ”Löven” lämnat bottenträsket och nu är på niondeplats i tabellen. Skulle man vinna torsdagsmatchen passerar man KHK, som just nu ligger på en sjätteplats.
Karlskrona förlorade senast borta mot Mora, trots stort spelövertag. Vi kan räkna med att grabbarna i laget är mycket revanschsugna och detta kommer bli en kamp på högsta nivå.

 

Björklöven har nu hittat sitt sätt att spela hockey. De vill bromsa upp motståndarnas fart i mittzonen och detta gör man på ett mycket framgångsrikt sätt. Man anfaller sedan med tyngd och går rakt på mål.

 

Hur ska KHK då skrämma ”Löven” på flykten?

Den här gången är det extremt viktigt att passningarna sitter på bladet. Vidare måste vi komma i full fart från egen zon och genom mittzonen. Då kommer Björklöven få stora problem ju längre matchen lider. Det gäller verkligen att laget rör på fötterna hela tiden.
KHK måste i egen zon tvinga ”Lövenspelarna” ut i hörnen och spela bestämt.
Tummar vi inte på detta, ja då tror jag att de tre poängen stannar i vår vackra stad.

Nu hjälps Vi åt att skapa ett magiskt tryck i arenan.

”Sunes Hörna” startar 18:00 och som vanligt blir det högtryck där.

För Dig som inte kan komma ut i arenan så finns det en lösning. Från 18:55 kan Du följa matchen via VoiceTweet i KHK appen.
Tjänsten fungerar på iPad och iPhone.

Det är Vi som är KHK!
/Peter KHKaren