KHK intar Hovet för match mot AIK

På tisdagskvällen skrinnar våra hjältar in på Johanneshov. På andra sidan står anrika AIK.

Solnaklubben spelade förra säsongen i SHL. När man åkte ur, då smiddes planer för ett snabbt återtåg. AIK började till och med att sälja säsongskort till SHL säsongen 15/16.
Att sticka ut hakan för mycket, kan ibland göra väldigt ont. AIK har så här långt av säsongen verkligen fått sig en rejäl käftsmäll.
”Gnaget” parkerar nämligen som jumbo i Hockeyallsvenskan. I nuläget har man tre raka torsk. Innan dess besegrades Oskarshamn på Hovet.
Kan AIK verkligen rubba KHK?
Det kan de absolut göra. På hemmaplan kan man besegra alla lag i denna serien. Denna säsongen har man bland annat lagt Malmö och Vita Hästen på rygg inför hemmafansen.

Om ”Gnaget” får en bra start på matchen och känner att man är med i fighten, ja då säljer man sig dyrt. AIK är ojämna, men kan massor i ljusa stunder.

Hur ska KHK då vinna den här matchen?
För det första får man inte drabbas av stora skälvan när man kommer in i mäktiga Johanneshov. Det har drabbat många lag under årens lopp.
Karlskrona får inte heller underskatta sin motståndare. I så fall är vi ute på hal is.
Annars är nyckeln som vanligt att vi rör på fötterna och använder vår goda fart. Samtidigt måste vi spela enkelt när AIK trycker på.

Jag tror att killarna kommer göra en mycket snygg avslutning innan den korta vilan och tar tre poäng med sig hem.

Nu jobbar Vi in tre poäng tillsammans!

Missa inte uppsnack som Du kan följa i Stars and Stripes appen (hämtas gratis till både iPhone och Android) eller här på KHKaren.se
Sändningen är helt gratis. Välkomna!

Du som inte kan se matchen har ett alternativ. Från klockan 18:55 startar VoiceTweet i KHK appen. Tjänsten är gratis och fungerar i iPhone och iPad.

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren