KHK spelare såg KRIF förlora med 0-2 mot TAIF och Walters…

Jag var och tittade på matchen KRIF-Tingsryd AIF under söndagseftermiddagen. Det var bortalaget som till slut vann matchen med 0-2.

KRIF skapade många chanser, men man saknar helt självförtroende just nu. Då tvekar man eller gör felbeslut när pucken ska in. Jag är ändå säker på att Blekingelaget nu är på rätt väg. Detta påtalade jag också till sportchefen Micke Johansson, som såklart var besviken efter att slutsignalen ljudit.
Roligt! Ljusteräng och förra KHK backen Mikael Aaro är på väg att få till den nödvändiga struktur som är nödvändig.
Filip Mingotti som är utlånad till KRIF, fick pris som lagets bästa spelare.

Tingsryd med förra KHK spelaren Nicke Johansson har många spelare skadade. Därför kom man bara till spel med tre kedjor. Man spelade efter de förutsättningarna och svarade för en taktisk fulländad triumf.

Många KHK supportrar och KHK lirare/ledare var på plats. Jag såg och snackade lite med Cruseman, Viklund, Nilsson, Tobbe K, Söder, Leinonen och Pudas. Det var säkert ännu fler på plats i hallen.

Jason Walters har varit ryktenas man. Jag kan meddela att KHK inte erbjudit honom till andra klubbar i Sverige, eller övriga Europa. Detta har också spelarna i laget blivit informerade om. Därmed kan alla spekulationer läggas ned.

Nu laddar Vi mot tisdag!

Sköt om Er och glöm inte…

Du vandrar aldrig ensam, för Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "KHK spelare såg KRIF förlora med 0-2 mot TAIF och Walters…"
  1. Konstigt om Walters, ifall han e klar för ett Italienskt lag, men så är det då inte?