Spelare tillbaka när laddat KHK ställs mot Asplöven

På onsdagskvällen kommer Asplöven till Telenor Arena. Laget från Sveriges östligaste stad Haparanda besegrade Karlskrona på hemmaplan med 5-3. Den gången dominerade KHK första perioden och ingen hade protesterat om man haft ledningen med ett par pyttsar. Istället stod det då 1-1 på tavlan. I andra perioden gjorde sedan Asplöven tre mål på femtio sekunder! Där rök också Karlskronas chanser till seger.

Nu kommer det vara ett enormt laddat KHK som tar isen i besittning. Man vill dels ha revansch för nederlaget uppe i Haparanda. Man har också tre raka förluster mot AIK, Västerås och Malmö. Det kommer med garanti att slå gnistor om laget denna afton.

Alexander Bergström saknades senast mot Malmö. Jimmy Andersson har varit borta i de tre förlustmatcherna. Jag har fått uppgifter att båda dessa viktiga kuggar, är tillbaka till denna mycket viktiga match.
Pontus Widerström som är inlånad från Frölunda finns också på isen.
Härligt!

Tyvärr saknas däremot Jimmie Svensson.

Asplöven ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen. Det är ett lag som verkligen spelar efter sina resurser. Man tightar till bakåt och har mycket giftiga kontringar. De har också en förmåga att utnyttja sina chanser.

Karlskrona måste i vanlig ordning åka mycket skridskor. KHK måste också visa vem som bestämmer i det fysiska spelet redan från start. Jag vill se att vi har spelare framför mål, som stör, bökar och hugger på alla returer.

Jag brukar inte sticka ut hakan, men det känns i luften att Karlskrona kommer göra en stormatch. Vem vill missa det?…

Som vanligt startar ”Sunes Hörna” 18:00. Missa inte det!

Skulle man av någon anledning inte kunna befinna sig i arenan, så finns en lösning. I vanlig ordning kan man följa matchen via VoiceTweet. Tjänsten är gratis och finns i KHK appen. Start 18:55.