Vita hästen står på menyn

Fredagskvällen bjuder på en riktig höjdare. Serieledande Vita Hästen kommer då till Karlskrona och Telenor Arena.
Det är verkligen uppdukat till en riktig hockeyfest. Båda lagen besitter fantastiska kvalitéer och som extra krydda är det en ”hatkärlek” mellan de bägge klubbarna. Det är sannerligen uppdukat till en hockeyfest.
Bäst av allt: Du är också inbjuden! Vem vill missa denna menyn?…

Senast lagen möttes uppe i Norrköping vann KHK med 3-4 efter straffar. Jimmy Andersson som kom till Karlskrona från Vita Hästen, gjorde då tre mål.
Karlskrona har hämtat ytterligare två spelare från Norrköpingslaget. Nämligen Maksim Matushkin och Niklas Lihagen. Som om inte detta vore nog, så tränade Pelle Hånberg Vita Hästen förra säsongen.

Laget från Sveriges Peking är nykomling i HockeyAllsvenskan och ingen trodde att man skulle toppa tabellen efter tjugofyra omgångar.
Vita Hästen har lyft sig själva till en nivå, som man inte trodde var möjlig.
Man har en mycket duktig tränare vid namn Niklas Czarnecki. Han har rutin från SHL och har verkligen lyckas med detta lagbygget.
Vita Hästen blir ofta tillbakapressade i matcherna. Sedan vänder man spelet blixtsnabbt. Deras spelvändningar är giftiga som en kobras bett.
Då man senast förlorade överraskande mot seriejumbon AIK, kan vi räkna med att gästerna är mycket revanschsugna.

Karlskrona måste få Vita Hästen spelarna att röra sig, när man är i deras zon. De täpper nämligen till i mitten. När lägena kommer måste man nypa till direkt. KHK måste också vara vakna på Vita Hästens snabba spelvändningar.
Självklart gäller det att röra på fötterna redan från första sekunden den här gången.

Detta kommer att bli en tät och tuff kamp, som kommer ha exakt alla ingredienser.

Redan klockan 18:00 drar ”Sunes Hörna” igång. Förutom båda lagens tränare kommer bland annat Rolf Lindberg att grillas. Vi måste ju ta reda på vem som blir vår nya sportchef. Välkomna!

För Dig som inte kan vara på plats finns ett alternativ. Från klockan 18:55 går det att följa matchen via VoiseTweet i KHK appen. Tjänsten är gratis och fungerar på iPhone och iPad.

Nu syns vi i arenan för att se en riktig toppmatch och besegra ”världens bästa hockeylag”.

Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren