KHK sänkte Vita Hästen och missa inte…

Spelarna i Karlskrona HK var som retade bålgetingar, när pucken släpptes i Telenor Arena under fredagskvällen.
Man satte direkt gästande Vita Hästen under press. Redan efter 52 sekunder var det dags för 1-0. Kelsey Tessier gjorde då sitt första mål i Karlskronatröjan. Cruseman var den som svarade för förarbetet.
Publiken skulle inte behöva vänta länge, innan man fick jubla igen. Efter 3.02 svarar Tessier för en briljant framspelning till Cruseman. Han gör förstås inget misstag och 2-0 var ett faktum.
KHK har sedan flera chanser att utöka sin ledning. Istället tappar man markeringen för en kort stund i egen zon. Det straffar sig rejält. Klockan står på 10.22 när Jesper Samuelsson prickskjuter reduceringen till 2-1.
Inga fler mål faller i andra perioden.

Skott: 7-5

 

Mellanperioden var långt ifrån händelselös. Det skapas chanser i parti och minut, men pucken vill inte in. Karlskrona håller i taktpinnen och ingen hade protesterat om man utökat sin ledning med ett par kassar. Nu blev det inte så, då perioden slutar 0-0.

Skott: 18-8
Även den tredje perioden går i Karlskronas tecken. Man visar härlig auktoritet ute på isen och spelar en fantastiskt fartfylld hockey. Man njöt av vad som presterades. Utdelningen skulle komma. Efter 8.36 gör Jimmy Andersson 3-1 på sitt forna lag. Detta efter ett härligt solonummer som gav ”ståpäls” över hela kroppen.
KHK var inte nöjda där. Med 14:15 spelat fastställer fantastiska Alexander Viklund slutresultatet 4-1.

Skott: 16-4
Vi bjöds på en hockeyshow och hockeyfest av högsta klass. Alla i laget förtjänar högsta betyg och det gör också de 2772 på läktaren.
Underkänt och skämskudde till alla Karlskronabor som inte var på plats. Serieledarna på besök och underhållning av högsta klass. Ändå inte lapp på luckan. Pinsamt är bara förnamnet!
Visst sändes matchen på tv, men inget går ju upp mot att vara på plats.

Nu ser Vi till att fylla arenan nästa gång. Det är killarna i laget verkligen värda!

Nu över till något helt annat.

Idag öppnar Nya Blomsterkiosken. Man firar samtidigt 30-års jubileum med fantastiska priser. Har Du inte redan varit där, åk då dit nu. Blomsterkiosken som varit Karlskronahockeyn trogen under trettio långa år. Stort!

Nu laddar Vi för nya vinster!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren