KHK ska sprida ljus på Lucia

Efter bottennappet mot Björklöven senast, kan vi vara säkra på att det är ett mycket revanschsuget KHK, som skrinnar in på isen i Nobelhallen under lördagen.
Man är inte i Karlskoga den 13 december för att agera Luciatåg och bjuda på pepparkakor. Karlskrona HK är på plats för att kriga till sig tre poäng och sprida ljus över såväl föreningen KHK som vår vackra stad.

 
Man ställs mot ett mycket skickligt hockeylag, som dessutom är extremt svårflirtade på hemmaplan. BIK Karlskoga hade det mycket tufft första delen av denna säsongen. Man hade då stora skadebekymmer och fick kriga i nedre delen av tabellen. Nu har det vänt på allvar. Senast besegrade man Mora i ”sudden” på bortaplan. Det var lagets fjärde raka triumf. Karlskoga är nu på rätt sida av playoff strecket och det känns som man kommer fortsätta klättra uppåt.
Alla vet om att BIK Karlskoga alltid spelar tufft och på gränsen till vad som är tillåtet. Man kommer sälja sig dyrt i denna fighten.

 

Karlskronaspelarna kommer garanterat vara som hungriga vargar när de beträder isen. I denna matchen är det extremt viktigt att vi åker mycket skridskor och utnyttjar vår fart. KHK måste också vara beredda på att det kommer smälla därute. Det kommer kosta många blåmärken för att vända hem med tre poäng. Lika självklart måste vi gentemot senast göra precis allt på isen både noggrannare och bättre. Allt detta vet förstås killarna om.
Jag tror att KHK kommer göra en riktig toppmatch. I en jämn och stenhård fight drar man till slut det längsta strået.

 

Nu jobbar Vi in tre poäng tillsammans!

 

Det är Vi som är KHK!
/Peter KHKaren