Jag träffade Patricks föräldrar…

När KHK igår besegrade AIK med 3-2, så träffade jag på Patrick Galbraiths föräldrar. Det var andra gången som de besökte Karlskrona. Den första gången var i augusti månad och då blev de mäkta imponerade över sommarstaden Karlskrona. Igår fyllde Patricks pappa 60 år och vad passade då bättre än att åka till staun, träffa Patrick och se KHK besegra AIK?

 

Patricks pappa berättade att han kom från Kanada och spelade så småningom ishockey i Danmark. Han blev sedan både dansk medborgare och dansk landslagsmålvakt.
De bägge fixar alltid så att de kan se Karlskronas matcher på nätet. Deras uppfattning var att när KHK spelar med fart, då besegrar de alla lag i serien. De dagar som grabbarna inte kommer upp i det tempot är man mycket sårbara och gör då också fler misstag. Man hoppades att detta skulle jobbas bort efter jul.
Patricks mamma var mäkta stolt över att deras andra son Daniel spelar i Danska Mästarna Sönderjyske och vann deras movember.
Båda tyckte mycket om att Patrick spelade i Karlskrona och de skvallrade också om att han trivs mycket bra. De ville även skicka en hälsning till alla KHK supportrar. Ert stöd betyder mycket!
Lite smickrande fick jag veta att de följer en ”viss” hockeyblogg”… ;)
De bägge uttalar förnamnet som Patrick och inte som Patrik.
Härliga människor!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren