KHK kan säkra seriesegern mot Vita Hästen – Fyll arenan och var med när historia skrivs!…

På torsdagskvällen kommer Norrköpingslaget Vita Hästen till staun. Det är näst sista omgången i HockeyAllsvenskan och vinner KHK denna kampen är man SERIESEGRARE!
En helt fantastisk dröm och fantasi som nu kan bli verklighet.
Matchen betyder också väldigt mycket för Vita Hästen. Man är just nu elva i tabellen, men har bara en poäng upp till åttondeplatsen som betyder positivt kval. Ner till negativt kvalspel har laget tre pinnar. Det är därmed upplagt för en våldsam kamp.
Här kan historia skrivas och vem vill inte vara på plats då? Tänk när ni sitter tillbakalutade i gungstolen och berättar: ”Jag var där när KHK säkrade seriesegern i HockeyAllsvenskan en februaridag år 2015”.

 
Det har under åren alltid varit heta känslor när dessa bägge lagen sprungit på varandra. Det finns absolut ingenting som tyder på att det inte ska bli likadant den här gången.
De bägge lagen har stött på varandra tre gånger tidigare den här säsongen. Den första av dessa matcher spelades i Himmelstalundshallen. Då blev Jimmy Andersson stor matchhjälte med sina tre fullträffar, när KHK vann med 3-4 efter straffar. Nästa möte skedde här och Karlskrona var då numret större och segrade välförtjänt med 4-1. Senast i Norrköping var Erik Thorell matchvinnare. I sudden gjorde han då 2-3.
Nu hoppas och tror vi på en ny KHK seger.

 
Vita Hästen är nykomling i serien. Man bad verkligen inte om ursäkt för detta när racet drog igång. Man var länge uppe i toppen på tabellen. Ju längre serien har fortskridit har man dalat neråt och nu riskerar man plötsligt negativt kval.
Norrköpingslaget spelar en defensiv hockey med snabba spelvändningar. När man får det att stämma kan man besegra alla lag. Efter två raka hemmaförluster mot Mora och AIK är det nu ett mycket revanschsuget gäng som kommer till staun.
Här kommer man att sälja sig dyrt och de kommer ta kampen i varje moment.

 
Karlskrona tog en ny triumf senast mot Asplöven. Då tog man full pott utan att spela på topp. Den här gången kommer det att krävas en betydligt vassare prestation. Killarna i laget måste åka skridskor och släppa all ängslan. Bara njut av stunden och att få säkra seriesegern inför en fanatisk hemmapublik.
Gör bara KHK sitt jobb och har ordning på nerverna kommer Vi att få uppleva historia.
Jag tror på en bekväm 5-2 triumf.

 

Nu ger Vi killarna vårt stöd och skriver historia tillsammans!

 

Sunes Hörna drar igång klockan 18:00. Intressanta gäster utlovas.

 

För Dig som inte kan se matchen på plats finns ett alternativ. Från klockan 18:00 kan du följa dramat via VoiceTweet i KHK appen. Tjänsten är gratis och fungerar på iPhone och iPad.

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren