Tisdagen kan avslutas med att hela Blekinge och staden Karlskrona har ett lag i SHL – VoiceTweet

Karlskrona HK har 2-1 i matcher mot Västerås och nu kan det avgöras. Om KHK vinner hemma har hela Blekinge och staden Karlskrona ett lag i SHL. Alla sagor har väl ett lyckligt slut?
Svaret på den frågan har vi snart. Klockan 19:00 släpps pucken och det är lapp på luckan. Det här kommer bli en hockeymatch som det kommer snackas om mycket, mycket länge… Detta oavsett resultat. Den här fighten kommer bjuda på en sagolik inramning och på isen utlovas en fight av högsta slutspelskaraktär.

KHK var nederlagstippade av landets hockeyexpertis innan säsongen startade. Killarna i laget vägrade att lyssna på detta och har istället trott på sig själva. Man har trummat på och gett sig själva chansen. Detta genom uppoffrande och kreativt spel, där det verkligen varit en för alla – alla för en. Nu är man bara en enda seger från att göra det omöjliga möjligt. Vilka hjältar!

Västerås är nere i brygga. Man var stora favoriter i denna matchserie och tog också ledningen med 1-0 i matcher. Efter att Karlskrona utjämnat till 1-1 var det meningen att Västerås senast skulle ta tag i taktpinnen på nytt. Det började också bra och man ledde med 2-0 efter första perioden. Sedan blev det inte lika muntert. KHK arbetade sig in i matchen och när Karlskrona gjorde 3-4 i sudden blev det riktigt nattsvart för Västerås. Nu ligger man under med 2-1 i matchserien och är tvingade att vinna för att tvinga fram en femte och avgörande match.
Gästerna är därmed lite tilltufsade, men också mycket revanschsugna. Här kommer man att spela mycket desperat och kliva in till fullo i varje kamp.

Karlskrona får inte bli spända och nervösa. Man måste hålla nerverna i styr. Mitt råd blir precis som senast. Gå in och njut av stunden. Det är nu som hjältar föds. De som vågar kliva fram kommer också att lyckas. Man får inte bli passiv. Fortsätt åka skridskor, våga spela enkelt och håll rent framför Patrick. Då kommer detta sluta lyckligt.
Jag tror att grabbarna gör en ny hjälteinsats och vinner med 3-1 inför en kokande arena.

 

Om Du inte fått tag på biljett och saknar Viasat hockey och ViaPlay finns ett alternativ.
Från klockan 18:55 kan Du följa hela dramat via VoiceTweet. Tjänsten är gratis och finns i KHK appen. Fungerar med iPhone och iPad.

Sunes Hörna drar igång med uppsnack 18:00. Varmt välkomna!

Nu jobbar Vi tillsammans in segern!
Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren

One Response to "Tisdagen kan avslutas med att hela Blekinge och staden Karlskrona har ett lag i SHL – VoiceTweet"