Fördel Växjö och Du är en evig hjälte Kalle!

Idag spelades den femte SM-Finalen mellan Skellefteå och Växjö. Återigen slutade det med en bortaseger. Den här gången vann Växjö med 1-4 och de två sista målen gjordes i tom kasse. Växjö gick fram till 0-2 i den första perioden och Skellefteå såg då mycket tyngda ut av stundens allvar. Man försökte sedan jaga ikapp, men kom aldrig närmre än 1-2 i målprotokollet. När man i slutet plockade Svensson i kassen var smålänningarna kyliga och gjorde istället två baljor till. I och med dagens seger kan Växjö Lakers bärga SM-Guldet hemma i Vida Arena på torsdag. Ska det avgöras då eller blir det en sjunde och avgörande match på lördag? Spänningen stiger…

 

Idag blev det officiellt att Kalle Ekelund inte får något nytt kontrakt med KHK. Tyvärr så kan man inte behålla alla spelare, men det är ändå alltid lika tråkigt när någon tvingas lämna. Man visste vad man fick av Kalle varje dag i veckan. Han gjorde jobbet på isen som inte ger de stora rubrikerna, men som är nog så viktigt. Ingen har väl heller glömt Kalles avgörande mot Södertälje. Han kom framrusande som en ungtjur och satte den iskallt i gubbhörnet.
Kalle är dessutom en genomsympatisk och trevlig kille utanför isen. Vi önskar Dig stort lycka till, oavsett din nya klubbtillhörighet!
För oss är Du och kommer alltid att förbli en evig hjälte! Tack för allt!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren