Ny spännande vecka, vardagshjältar, Sinnenas Dag och träningsmatcher

Jag gillar verkligen vardagshjältar. Numera är Mathias Tjärnqvist i Malmö Redhawks en sådan för undertecknad. Aftonbladet skrev i veckan om Sofie som har Downs syndrom och som skulle gå på studentbal. Det fanns ingen kavaljer över till Sofie, som räknade med att få gå ensam. Då slängde Sofies pappa iväg en förfrågan på vinst eller förlust till Mathias Tjärnqvist. Hans svar blev: – Vilken färg ska hon ha på klänningen så jag kan matcha? Vad varm man blir i hjärtat!

 

På fredag är det Sinnenas Dag i Wämöparken för alla barn och ungdomar i Karlskrona kommuns skolenheter med funktionshinder.
Det är första gången som den här dagen arrangeras tillsammans med Lions Club Jarramas.
Där dyker nya vardagshjältar upp. Spelare från FK Karlskrona, HIF Karlskrona och KHK kommer vara på plats. De ska spela fotboll, handboll och landhockey med eleverna. Självklart ska de också skriva autografer. Stort!

Denna dagen kommer också bjuda på underhållning från Joacim Müllo och Jocke Mostberg. Polis, Brandkår, Ambulans, Hoppborg, Chokladhjul, Bågkytte, Bollkastning, Hästskjuts, Tipsrunda och Disco är andra saker som väntar.
Eleverna kommer bjudas på korv och dryck och nypoppade popcorn med dryck. ICA Maxi stormarknad i Karlskrona bjuder på all förtäring under dagen. Fantastiskt!

Självklart är alla aktiviteter gratis. Undertecknad är med och håller i trådarna. Det kommer förstås rapporter här på bloggen från dagen.

En ny spännande hockeyvecka väntar. Jag törs lova att det kommer hända spännande saker i KHK den här veckan med. Det kommer förstås att följas upp här på bloggen.

Efter en tidigare intervju med Pelle Hånberg här på bloggen, visste vi redan vilka som vi ska möta i träningsmatcherna. Nu är datumen spikade.

12/8 Tingsryd borta (Blir det fullt hus på denna träningsmatch?)
19/8 Linköping hemma
21/8 Hamburg hemma
4/9 Malmö hemma
11/9 Rögle borta

Var rädda om Er!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren