Spåkulan fungerar än och Sinnenas Dag…

Min berömda spåkula gör ingen besviken. Häromdagen skvallrade den om att nya saker var på gång i KHK. Nu har vi fått svaren. Sedan tidigare visste vi att Timo Leinonen skulle vara målvaktstränare i J20. Nu är det också klart att det blir ett kärt återseende som huvudtränare. Den tidigare KHK spelaren Arto Miettinen kommer att ha huvudansvaret. Välkommen tillbaka R2!
Vem som blir assisterande tränare blir snart helt klart.

J18 har sin konstellation klar. Alexander ”Ladden” Ingemarsson blir huvudansvarig och vid sin sida får han Peter Miketinac. Välkommen till KHK!

Min spåkula visar att det är mer saker på gång i Karlskrona HK. Både på lång och kort sikt. Man kan säga att det går efter noter…

 

Sinnenas Dag skrev jag om i mitt förra inlägg. Nu är det klart vilka lirare som dyker upp i Wämöparken på fredag. Från FK Karlskrona kommer tränare Stefan Linder, målkungen Alexander Pettersson, härföraren Juan Robledo, härliga Emmanuel Svensson och klippan Anton ”Dala” Dahlström.
HIF Karlskrona mönstrar målvaktsväggen Flamur Gerbeshi, Jonatan Nilsson som bara blir bättre o bättre och till sist den vindsnabba kantspelaren Jasmin Arifagic.
KHK ställer upp med David Westlund. Nyförvärvet från Brynäs är en riktig tuffing. Ett annat nyförvärv är backklippan Anton Grundel som hämtats från Färjestad. Publikfavoriten och vinthunden Alexander Viklund gör laget komplett.
Självklart kommer rapporter från detta evenemang!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren