Julien Brouillette, Elitloppet och Sinnenas Dag

Idag föll den sista pusselbiten på plats i KHK’s lagbygge. Som många redan visste presenterade klubben Julien Brouillette. Tjugoåttaåringen har 310 AHL matcher på sitt CV. Han har också gjort 11 NHL matcher. Tio av dessa gjorde han 2013/2014 för Washington Capitals. Den elfte var senaste säsongen i Winnipeg Jets. Han kommer bli en riktig backklippa i Karlskrona HK. Julien har många strängar på sin lya.
Välkommen till staun och KHK!

 

Sinnenas Dag var i fredags ute i Wämöparken. Som jag skrivit tidigare vände sig dagen till alla funktionshindrade barn och ungdomar i Karlskrona kommuns skolor. Stjärnorna från KHK, HIF Karlskrona, FK Karlskrona och KHK dam var på plats och hela dagen var fantastisk.
Dagen uppmärksammades i lokaltidningarna, på bloggar, på radion och i bloggar.

Här följer några länkar där ni kan höra mer om dagen.

Radio P4: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/551189?programid=730 Dra fram till två timmar, två minuter och trettioåtta sekunder för att höra mer.

SVT:  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekinge/en-festivaldag-ingen-glommer  Där kan ni både se och läsa om dagen.

Beaver Blogg, Sydöstran och Blekinge Läns tidning uppmärksammade också evenemanget.
I lördags styrde jag kosan mot Stockholm för årets Elitlopp. Många härliga race och vilken härligt Elitloppsfinal vi fick bevittna. Bara att lyfta på hatten för Magic Tonight och kretsen kring denna. Grattis!
Tapperhetspris till tvåan Mosaique Face som var ruggig från dödens och trean Nuncio som svarade för en overklig prestation efter tredjespår hela vägen.
Underbara hästar!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren