Äntligen är det dags! – Håkan Loob hos ”KHKaren på plats” – Det går att följa matchen via VoiceTweet

Äntligen är det dags! Karlskrona HK ska göra SHL debut. Klockan 19:00 på onsdagskvällen släpps pucken mellan KHK och legendariska Färjestad BK.
Det ska med en gång erkännas att jag nog kommer fälla både en och två tårar när de bägge lagen äntrat isen. Jag tror att det först då man riktigt förstår att detta är på riktigt.

 

Färjestad har vunnit SM-Guld hela nio gånger och man har aldrig åkt ur högsta serien. Man leder också Svenska hockeyligans maratontabell. Karlstadslaget är mångas favoriter till ett nytt SM-Guld denna säsongen.

Har KHK verkligen någon chans att rubba detta klassikerlag?
Självklart! Jag har sett Färjestad i en del CHL matcher denna säsongen. De är inte på långa vägar oslagbara.

 

Vad är segerreceptet?
KHK är ett mycket skridskoskickligt lag och det måste utnyttjas. Gästernas backar upplever jag som lite tröga. Spelar bara Karlskrona med full fart och energi kommer gästerna att få en jobbig afton.
Vi på läktaren ska också tillsammans lyfta våra killar till oanade höjder.

Det är bäddat för HOCKEYFEST!

 

Sunes Hörna har bytt namn till KHKaren på plats.
Den är i serveringen på arenans västra sida. (Där man tidigare gick ut och köpte grillad korv.)
Redan klockan 17:45 är Tobbe Karlsson på scen. Då får Vi allt det senaste inför matchen.
En annan gäst är ingen mindre än Håkan Loob. Han var en gång i tiden nära att föra upp Karlskrona IK i Elitserien. Håkan är den enda svenska spelare som gjort 50 mål under en säsong i NHL. Han har ett annat fantastiskt rekord. 76 poäng på 36 Elitseriematcher. På meritlistan finns också SM-Guld, två VM-Guld och OS-Guld. Missa inte detta!

Om Du inte har någon matchbiljett och ej heller har möjlighet att följa matchen på TV, så finns det en lösning.
Du kan följa matchen via VoiceTweet. Ladda ner KHK appen helt gratis. Gå sedan in på Live. Klicka på pratbubblan vid resultattavlans högra hörn. Välj Auto-Play.
Nu fungerar Voice Tweet på iPhone, iPad och Androider med senare uppdatering.
Klockan 18:55 startar sändningen. Välkomna!
Nu kör Vi!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren

One Response to "Äntligen är det dags! – Håkan Loob hos ”KHKaren på plats” – Det går att följa matchen via VoiceTweet"
  1. Sune, det här blir fantastiskt! Svågern, Alvin och jag kommer att sitta bänkade framför TV:n i morgon kväll. Och jättekul att du får besök av Håkan Loob i din hörna. Fast jag måste rätta dig, Håkan var inte kvar säsongen 79/80, när KIK var nära att gå upp. Han såldes inför just den säsongen till Färjestad. För pengarna KIK fick köpte man bland andra Sverker Torstensson. Det var den säsongen jag bodde i Staun och stod i klacken.
    /Pär