Skellefteå väntar för KHK, Välkommen Robin och VoiceTweet

Torsdag i almanackan och ny match för Karlskrona HK. Den här gången är det utan tvivel den svåraste bortamatchen i hela SHL som väntar. Man ställs nämligen mot Skellefteå i lejonets egna kula. Hemmalaget har de fem senaste säsongerna följande placeringar: 2 – 2 – SM Guld – SM Guld – 2. Imponerande!

Med Skellefteåögon sett har den här säsongen börjat lite knackigt. Man har nämligen ”bara” nio poäng efter sex omgångar och parkerar på en sjundeplats i tabellen.
Hur är då Skellefteås dagsform?
Efter två blytunga triumfer mot Luleå har man fått tömma nederlagets bittra kalk dubbla gånger om. Först hemma mot Örebro och senast borta mot Frölunda.
Därmed kan Vi räkna med ett mycket revanschsuget hemmalag.

KHK föll i sin senaste match hemma mot Växjö. Där borde man avgjort tillställningen den första halvan av fighten. Självklart är Karlskrona också ute efter snabb revansch. Man har visat att det finns kunnande för spel i SHL. Nu gäller det bara att de små detaljerna också börja sitta där.
Jag talade med Pelle Hånberg på tisdagseftermiddagen. Han tycker också att laget blir bättre och bättre för varje match man får i kroppen.

När pucken släpps på torsdagskvällen kan Vi lugnt räkna med att Skellefteå kommer att ånga på för fullt. Då gäller det för KHK att ha is i magen. Spela ett enkelt försvarsspel utan att ta några onödiga risker. Sedan kan man äta sig in i matchen. Skellefteå är långt ifrån oslagbara!

 

Det är två skridskoskickliga lag som ställs mot varandra. Räkna med högt tempo och härlig underhållning.

Karlskrona har idag gjort klart med Robin Persson. Vi hälsar honom varmt välkommen till klubben och staun! Robin är en defensiv klippa med livsviktig erfarenhet. Han är skridskoskicklig och kommer bli en grymt viktig kugge.

 

Det går att följa matchen gratis via VoiceTweet. Se bara till att ha KHK appen i Din mobil. Gå in på live i den och tryck på pratbubblan som finns på resultattavlans högra sida. Välj där Auto-Play.
Vi drar igång 18:55. Välkomna!

 

Nu jobbar Vi in tre poäng till staun!
Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren