Idag väntar het drabbning mot Malmö – ”KHKaren på plats” och VoiceTweet

Idag väntar en riktigt het match i ABB Arena. Karlskrona HK tar nämligen emot Malmö Redhawks. Dessa fighterna är alltid enormt känsloladdade, både på och utanför isen. Räkna med en tät och intensiv kamp på isen. Stämningen på läktarna kommer vara magisk och har Du inte redan biljett så försök skaffa en nu!

 

Det är två lag som båda behöver poäng. Det innebär att det kommer vara två tokladdade gäng som skrinnar in på isen. Malmö åkte på pumpen med 1-7 hemma mot Linköping senast och det nederlaget kändes kan jag lova.
KHK gjorde samtidigt en bra bortamatch mot Skellefteå, även om det blev förlust. Det fanns mycket bra att ta med sig och det märks att killarna utvecklas och tar lärdom för varje match som går. Idag vill jag se ett Karlskrona som verkligen utnyttjar sin fina skridskoåkning och sätter Malmös försvar på hårda prov. Om vi samtidigt spelar säkert bakåt ligger vägen öppen för en trepoängare.

 

Klockan 14.45 drar ”KHKaren på plats” igång. Första gästen är Pelle Hånberg. Missa inte att få allt det senaste om laget. Han är sedan tätt följd av Mr Madhawk. Varmt välkomna till hockeysnack som varvas med musik och skön gemenskap!

 

Om Du inte kan vara på plats kan Du följa matchen via VoiceTweet i KHK appen. Gå in på live och tryck på pratbubblan på resultattavlan. Välj där Auto-Play. Tjänsten är gratis och startar 15.55. Välkomna!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren