Bra match av KHK J20 trots förlust mot HV71

KHK J20 spelade på onsdagskvällen mot HV71 hemma i ABB Arena. Gästerna hade ett stjärnspäckat lag. Där fanns bland annat fyra landslagsspelare och flera som spelat i SHL med HV71.
Med tanke på detta gör KHK en fantastiskt bra match. När slutsignalen ljöd visade siffrorna 3-5 på jumbotronen.

Karlskrona fick en riktig smakstart på matchen. Redan efter 2.47 dundrade Alexander Heiver in 1-0. Det skulle komma mera… I en trång situation framför mål krigar KHK in 2-0 och sist på pucken var Noa Lindqvist-Muci. Tiden visade 13.26. Det resultatet stod sig sedan perioden ut.
Skott: 9-8

I början av andra perioden fick Karlskrona ett gyllene läge att utöka sin ledning. Man fick nämligen spela fem mot tre. Det blir ingen utdelning och strax efter att HV71 fått in en kille från utvisningsbåset reducerar man till 2-1. Målskytten stavades Emil Johansson. Den reduceringen gav gästerna luft under vingarna. Innan perioden var över hade man både kvitterat och tagit ledningen med 2-3. De som svarade för målskyttet var Johan Malmborg och Joseph Jonsson.
Skott: 9-13

KHK kvitterar efter 2.06 i den tredje perioden. Sist på pucken var Jacob Lundegård. Tyvärr gör HV71 3-4 bara 1.06 senare då Joseph Jonsson gör sin andra balja för kvällen. Karlskrona jagar därefter en kvittering. Man tar också ut målvakten i slutet. Då blir det istället 3-5 i tom kasse.