Ikväll ska Luleå få det hett om öronen… – Hånberg hos ”KHKaren på plats”

Ikväll spelar Karlskrona HK hemmamatch mot Luleå. Laget från Norrbotten har storsatsat inför den här säsongen. En av killarna bakom spelet Minecraft har gått in med ansenliga summor i klubben.
Ännu har inte värvningarna som gjorts med de investerade pengarna gett några resultat. Luleå parkerar nämligen på en tiondeplats i tabellen.

Luleå kommer till Karlskrona med en färsk förlust i bagaget. Den kom mot Linköping. Nu är man förstås ute efter revansch. Det vimlar av skickliga spelare i laget från norr. Där hittar vi bland annat KHK bekantingen Lucas Wallmark.
När lagen möttes uppe i Coop Norrbotten Arena var det en jämn kamp som Luleå vann med 4-2. Här accepteras inget annat än en seger mot seriens jumbo. Det kravet har laget och tränare Fagervall från såväl klubbledning som egna fansen.
Räkna med att Luleå kommer bli skärrade om man inte får första målet denna afton.

 

Karlskrona har blivit bättre och bättre. Man har verkligen börjat växa in i SHL kostymen på allvar. Nu behöver man bara minimera misstagen i egen zon.
Senast borta mot Färjestad gjorde man en toppinsats. Det stod då 3-3 vid full tid. I powerplay avgjorde sedan hemmalaget i ”sudden”. I de två första perioderna spelade KHK med samma fart som under fjolåret. Man checkade Färjestad stenhårt och flög fram både framåt och bakåt. I slutakten var det inte lika mycket skridskoåkning och då checkade man bara med en gubbe framåt. Man var förstås rädda om den poängen man hade.
Idag vill jag se ett Karlskrona som spelar med samma fart över tre perioder. Då kan jag lova att Luleå kommer få det hett om öronen.

 

Black Bugs kommer att lyfta hela arenan och tillsammans höjer Vi laget till nya höjder!

 

”KHKaren på plats” drar igång 18:10. Dagens gäster är Pelle Hånberg, Timo Leinonen och Conny Olausson.
Både före och efter underhåller Niclas och Ola på scenen. De rockar loss ordentligt. Välkomna!

 

Vi syns i arenan!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren