Förluster tär på alla – Redan idag kan KHK ta full pott – VoiceTweet

Karlskrona HK spelade inte alls lika bra hemma mot Luleå, som man gjorde borta mot Färjestad i matchen innan. Då blev KHK också utan poäng. Man måste ligga på nivån man hade mot FBK om det ska bli segrar och poäng i denna serien. Dessutom måste man få bort allt onödigt slarv. Det är den krassa sanningen.

 

Förluster tär på alla. De i och kring laget, supportrar och sponsorer. Visst har man rätt att bli ledsen och besviken. Det lovar jag att laget också blir från och till. Men det får aldrig gå till angrepp. Självklart gör alltid alla sitt bästa. Just nu sitter mycket i huvudet. När självförtroendet inte är på topp, då väntar man den där hundradelen extra och vips så blir det ett felbeslut. Det är då man behöver att andra puschar på en istället för att bli sågad.
Vi är nykomlingar och håller på att lära oss. KHK ska spela kvar i SHL nästa säsong. Hur det går till är oviktigt. Tillsammans ska Vi greja det. Låt oss tillsammans njuta av att Vi lirar hockey i Sveriges bästa liga och låt oss tillsammans kriga för att Vi ska förbli ett SHL lag.

 

Det fina med idrott är att det alltid kommer nya chanser till revansch. Redan idag spelar KHK bortamatch mot Djurgården. Av tradition brukar Karlskrona ha lätt mot laget från Stockholm. Jag tror att detta kommer bli en mycket tät fight, där de små marginalerna kommer att avgöra.
Det är Djurgårdsdagen och det lär bli ett hiskligt drag på läktaren. Räkna med att hemmalaget kommer rivstarta.
Om Karlskrona lyckas stå emot denna första anstormningen tror jag att chansen till seger är god.
Nu jobbar Vi hem tre poäng till staun!

 

Matchen kan Du följa gratis via VoiceTweet i KHK appen. Gå in på Live och Du ser en resultattavla. Klicka på pratbubblan och välj Auto-Play.
Start 15.55. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren