KHK möter Malmö – Jag tar med mig fem nya åskådare – Fem biljetter lottas ut – VoiceTweet

På tisdagskvällen kommer Malmö Redhawks till Karlskrona och ABB arena. KHK är förberedda och kommer ta emot skåningarna med varma servetter. Vi kommer få se två mycket laddade lag som beträder isen. Det är bäddat för raffel och dramatik.

Skåningarna har ännu så länge blandat och gett i SHL. Nu kommer man till staun för att dryga ut poängavståndet till Karlskrona. Malmö kommer välja sina tillfällen att anfalla. Det gäller att inte ge dem några gratischanser, då de har flera giftiga forwards.

Det var ett tag sedan KHK fick jubla inför hemmapubliken. Nu tror jag det är dags. Trots förlusten senast mot Skellefteå var det många ljusglimtar att ta med sig hem. Den här gången är motståndet mer passande. Julien är ny lagkapten till denna fighten och Toni går ner på backposition. Laget vill visa publiken vad de verkligen kan och kommer sälja sig mycket dyrt.

Förluster är aldrig publikdragande. Men det är nu grabbarna behöver stödet mer än någon gång innan. Jag tar med mig fem nya åskådare från jobbet. Ta gärna rygg och ta med Dig någon Du också.

KHKaren.se lottar också ut fem ståplatsbiljetter. Vill Du ha någon av dessa? Maila då ditt namn och nummer till psw1364@gmail.com. Senast 12.00 på tisdag förmiddag. Lycka till!

Om man inte kan se matchen går det att följa den via VoiceTweet i KHK APPEN.  Tjänsten är gratis.

KHKaren på plats drar igång 18.10. Välkomna!

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren