KHK vann kämpaseger – Ny fight redan imorgon!

Karlskrona HK tog tredje raka hemmasegern på onsdagskvällen. Den här gången var det anrika Brynäs IF som slogs tillbaka med siffrorna 3-2. Det var mycket dramatik innan de tre poängen kunde stanna i staun.

KHK fick inte alls spelet att stämma denna afton. Då finns det bara en sak att göra. Borra ner huvudena och kämpa. Det gjorde verkligen laget med bravur.

Brynäs började matchen klart bäst och tog också ledningen efter 3.27. Sist på pucken var Petr Vrana. Det ska ärligt sägas att fler bortamål låg i luften. Som en blixt från klar himmel slår då Alexander Bergström till och kvitterar till 1-1 genom ett mycket snygg backhandsavslut. Klockan visade då 17.24. Resultatet stod sig sedan perioden ut.

I den andra akten startar Karlskrona mycket piggare. Utdelningen kommer redan efter 3.32. Alexander Bergström sliter sig loss och avslutar mycket kyligt. Därefter tappade KHK spelet totalt. Brynäs dominerade och 2-2 skulle också komma. Efter 10.07 så ringer det och skarprättare var Lucas Carlsson. Några fler mål föll inte i perioden.

Den tredje akten var Karlskronas bästa. Efter 11.23 blir Mattias Guter nerdragen. Domaren tvekar inte. Straffslag! Guter slår den själv och hittar det femte hålet. 3-2 till grabbarna från staun och det resultatet skulle stå sig matchen ut. Stor glädje på läktarna och isen. Spelarna hyllades som riktiga hjältar.

Nu gäller det att snabbt släppa denna triumfer.  Redan på fredagskvällen väntar ny drabbning. Örebro står för motståndet på bortaplan. Känslan är god och jag tror på en ny seger.