Fällan är gillrad, Vilka signaler och Tack till J20!

Det har gått några dagar sedan det blev klart att KHK kommer att ställas mot AIK i kvalet. Speldatumen är:
19/3 KHK-AIK
21/3 AIK-KHK
23/3 KHK-AIK
25/3 (långfredagen) AIK-KHK
27/3 Ev. KHK-AIK
29/3 E.v AIK-KHK
31/3 E.v KHK-AIK

Att avgöra på Hovet en långfredag, inför hundratals tillresta KHK supportrar hade smakat mumma. Att Karlskrona fixar detta råder det ingen som helst tvekan om.
Vad baserar jag detta på?
För det första har KHK en mycket bättre trupp både på pappret och isen. HockeyAllsvenskan har hållit en lägre nivå denna säsongen. Detta beror på att alla lag med pengar satsade förra säsongen när SHL skulle utökas med två lag. De pengarna fanns inte inför denna säsongen. När SHL utökades med två nya lag försvann per automatik de 60 bästa spelarna från HockeyAllsvenskan. Då blir förstås nivån lägre.
KHK har haft god tid  att förberedda sig inför kvalet och man har ett helt annat tempo i kroppen än Gnaget.

Spelare, ledare, supportrar, styrelse, volontärer, anställda och sponsorer är redo. Råttfällan är gillrad. Gnaget ska fångas och krossas. Det ska spelas SHL hockey i Karlskrona 16/17!

Mattias Guter gav ett mycket glädjande och viktigt besked under fredagen. Han skrev då under för tre nya år i Karlskrona HK. En underskrift som skickar signaler till många mottagare. Det ger energi och kraft till egna laget. Omvärlden förstår att Guter ser en ljus framtid för KHK. Det är några av alla aspekterna. En underskrift som kan vara den viktigaste i klubbens historia.

KHK J20 åkte ur SM mot Frölunda. Detta efter att ha gett dem två rejäla fighter. Göteborgarna vinner SM-Guldet är mitt självklara tips och att stå upp mot dem i två matcher är mycket starkt gjort. KHK J20 var debutanter i SuperElit och såväl spelare som ledare har svarat för fantastisk prestation. Tack ska Ni ha!

KHK J18 vann sin första match i kvalet mot Elit och deras resa fortsätter. Näst på tur står Mariestad. Kör hårt grabbar!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren