Nu skickar Vi hem råttorna med svansen mellan benen…

Ikväll kan KHK säkra SHL platsen 16/17 inför en fullsatt och kokande ABB Arena Karlskrona.
Det är uppdukat till hockeyfest med stort H. Hela länet står bakom KHK och tillsammans ska Vi lyfta fram killarna på isen. Gnagarna ska ha hemlängtan redan innan pucken är släppt.
Det är Karl XI mot Birger Jarl, Det är Karlskrona mot Stockholm, Det är Ekoxarna mot Råttorna, Det är orange och svart mot gult och svart, Det är Vi mot dem. Det är bara vinst som räknas. Spänn fast säkerhetsbältet. Nu kör Vi!

Inför matchen senast på Hovet skrev jag i min krönika att KHK skulle släppa den mentala pressen och lämna över den till AIK. Det var precis vad som hände. 0-2 var siffror i underkant och segern gav stor mersmak. Idag har råttorna ännu mera press på sig. De måste besegra Karlskrona i tre raka matcher. Annars spelar man kvar i HA. Mitt råd till grabbarna i KHK blir: Ut och ha kul. Njut av stunden, den återkommer aldrig. Spela för varandra och låt Er bäras fram av publiken på läktaren. Då slutar denna afton i ett glädjerus!

Oavsett om Ni fått tag i en biljett till kvällens fest eller följer den på TV eller via VoiceTweet kommer det bli en magisk afton.

Uppsnacket i puben drar igång 18.45. Som vanligt med nya kluringar. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren