Fin gest, men många frågor surrar i huvudet…

HIF Karlskrona kämpar för sin överlevnad i handbollens Elitserie. Då har man fått strålande hjälp av Black Bugs. De har skapat en magisk stämning på läktarna och vid gårdagens seger bar man bokstavligen fram laget till segern.

Nu vill HIF ha mera hjälp från Black Bugs. Man bjuder KHK:s supporterklubb på bussresa till Helsingborg, mat och inträde.
Samtidigt arrangerar HIF en resa till Helsingborg för sina trogna supportrar. De blir också bjudna på inträdet, men får själva betala bussresan på 150 kr och sin egen mat.

Detta gör att det dyker upp en hel del frågor i undertecknades huvud.

Tänk om…

HIF Karlskrona hade haft en supporterklubb med tillhörande klack och KHK bjudit dem på resa, inträde och mat till en bortamatch.

Samtidigt som…

Inbitna KHK supportrar hade fått köpa sin plats på en supporterbuss och betalt sin egen mat. Inträdet hade de blivit bjudna på.

Hur hade då debatten gått på internet?…
Jag törs lova att det varit ramaskri både från höger, vänster, framifrån och bakifrån.
Hur tänker HIF Karlskronas trogna supportrar?

Jag vill påtala att jag tycker Black Bugs svarat för en fantastisk insats på de två hemmamatcherna som de deltagit på. Jag måste ändå ställa följande fråga: Går inte Black Bugs lite över gränsen om de tackar ja till inviten med gratisresa, gratismat och gratisinträde? Riskerar de inte då att bli kallade köpefans?

En annan fråga är: Hur många från handbollspubliken går och stöttar KHK när det osar katt? Är det en win/win situation från bägge håll?

Jag har inget facit. Men många funderingar…

Ha det bäst och var rädda om Er!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren

One Response to "Fin gest, men många frågor surrar i huvudet…"
  1. Hej jag vill säga att detta beslut är tagit av en privat sponsor att bjuda Black Bugs på detta,vi har även fått hjälp med bussen till våra supportrar av en annan sponsor,skulle vi tackat nej till detta ;)