Karlskrona slog ikväll till sig tre poäng mot ett starkt Växjö lakers i J20 superelit

(Artikel om matchen KHK-Örebro finns längre ner på förstasidan.)

Första perioden blev mållös, trots två hårt kämpande lag på isen.

1:22 in i den andra perioden gör Karlskronas Joseph Jonsson 1-0. Laget blir väldigt taggade att få in fler puckar bakom Växjös målvakt Pontus Eltonius.

Redan efter 32 sekunder (Tid 1:54) trycker Jesper Hultberg in 2-0 till Karlskrona.

Det stannar inte där!!! 3-0 målet kom när det gått 3:08 minuter in i den andra perioden och det målet slogs in av Alexander Heiver.

Andra perioden är otroligt svettig! Ett av Karlskronas nyförvärv André Nordstrand åker på en ful tackling och slår ansiktet i sargkanten. Karlskrona spelar powerplay men lyckas inte få in pucken.

Andra perioden slutar 3-1 till Karlskrona.

Den tredje perioden bjöd de båda lagen upp till bra kamp vilket resulterade i en del utvisningar. Växjö reducerar till 3-2 i den tredje perioden.

Karlskronas målvakt Arvid Holm var väldigt tät i kassen! Han lät sig inte göra några misstag då ett hårt pressande Växjö stod för en hel del skott i den tredje perioden.

Text/Foto: Jonathan Persson