Hemmapremiär, Camp KHK och VoiceTweet

Lördagen går verkligen i ishockeyns tecken.  KHK har hemmapremiär mot Leksand. (Idag på dagen var det 4603 biljetter sålda – Glöm inte tävlingen här på KHKaren.se: https://www.khkaren.se/2016/09/18/utmaningen-tavlingen-dela/ . ) Det är uppdukat till hockeyfest.

Matchen startar 16.00, men redan klockan 11.00 drar Camp KHK igång på Skönstavik camping. Där kommer det hända massa saker och det är gratis att komma dit. Black Bugs har förberett dagen in i minsta detalj och överraskningar utlovas. Missa inte att starta uppladdningen där! Vem vill inte vara på plats?…

Karlskrona HK förlorade sin första match i SHL. Borta mot Malmö förde man matchen, men fick inte in pucken. Någon ska få betala för det och i detta fallet stavas det Leksand. Dalmasarna förlorade sin premiär mot Djurgården och var numret för litet. KHK är ett bättre hockeylag och kan man bara spela med fart kommer detta sluta i dur. Självklart måste också alla enkla misstag minimeras. Hur laget formeras och hur matchplanen ser ut, det får ni veta kl.15.00 i stora puben. Då startar uppsnacket i arenan.

Om Du mot förmodan inte kan vara på plats går det att följa matchen via VoiceTweet i KHK appen. Gå in på Live och klicka på pratbubblan. Välj auto-play och Du får referatet. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/ Peter KHKaren