KHK jagar sjunde raka och firar 15 år

Lördagen är en riktig hockeydag. KHK jagar sjunde raka segern och fyller samtidigt 15 år som förening. Det är uppdukat till hockeyfest i ABB Arena. På lördagsmorgonen var det redan ca: 4000 biljetter sålda. För motståndet står Skellefteå AIK. Laget från Västerbotten har varit giganterna i svensk hockey de senaste åren. Man har spelat SM-Final, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 och 2016. Skellefteå gick hela vägen och tog hem bucklan 2013 och 2014. Snacka om en värdig motståndare när KHK firar sitt 15-års jubileum.

Skellefteå är tippat att slåss om SM-Guldet även denna säsongen. Nu har man dock fått grus i maskineriet och har fyra raka förluster. Senast åkte man på pumpen hemma mot Färjestad. Räkna med revanschsugna iskrigare som kommer starta matchen i ett ruskigt tempo. Vi hittar KHK bekantingarna Pär Lindholm och Jesper Olofsson i gästernas laguppställning.

Karlskrona ska förstås fortsätta spela som man har gjort. Några smärre justeringar måste alltid till. Jag vill att man möter Skellefteå lite högre upp i banan. Om de får komma med fart är de svårstoppade. Honken vaktar ikväll målet.

Nu hjälps Vi åt att skapa en fantastisk stämning och en oförglömlig afton.

Om Du inte kan se matchen går det bra att följa den via VoiceTweet i KHK appen.  Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/ Peter KHKaren