KHK besegrade Brynäs och växlade in på vinnarspåret igen

Efter två raka förluster växlade Karlskrona HK in på vinnarspåret igen, då Brynäs hemmabesegrades med 4-2. Triumfen var verkligen en riktig kämpaseger där KHK vägrade att vika ner sig.

Karlskrona började matchen mycket piggt och ville bjuda publiken på offensiv hockey. Tyvärr så drabbades man av en utvisning redan efter 2.25. Knappt hade man klarat denna innan det var dags för nytt boxplay. Återigen klarade KHK ut anstormningen. Med fullt manskap kunde man börja anfalla igen. Efter 10.32 så smäller det. Joel Kellman prickskjuter 1-0 efter fint förarbete av Jimmy Andersson och Alexander Bergström. Brynäs kom med en replik. I en liten rörig situation kvitterar man till 1-1 med 14.10 spelat. Oskar Lindblom var sist på pucken.

Brynäs började andra perioden piggt. Karlskrona jobbade sig in i matchen igen och efter 6.18 skjuter Niklas Arell in 2-1. För assisten svarade Nilsson och Bergström. Återigen skulle gästerna kvittera. Bröderna Westerholm samarbetade och Pathrik var sist på pucken. Tiden visade då 11.19. KHK lät sig inte nedslås av detta. Efter 15.02 gör Robin Gartner 3-2. Assisten stod Gunnarsson och Henrion för. Glädjen stod högt i tak.

I den sista perioden gör Karlskrona 4-2 redan efter 1.42. Rohdin serverar John Henrion en macka som han smackar in utan minsta tvekan. Därefter stänger KHK matchen på ett mycket effektivt sätt. Inga fler mål faller och Karlskrona tar en mycket välförtjänt seger.

Alla jobbade verkligen för varandra. Underbart att se Joseph Jonsson och Victor Aronsson komma in och ta för sig när de fick chansen. Grattis till alla grabbarna!