KHK ställs mot Brynäs och VoiceTweet

Ikväll spelar KHK ny match i SHL. Denna gången gästar anrika Brynäs IF ABB Arena. Efter att ha haft sex raka triumfer uppradade har Karlskrona nu två raka torsk mot Skellefteå och HV71. Det är med andra ord ett mycket revanschsuget KHK som tar isen i besittning.

Brynäs har än så länge visat en mycket hög högstanivå, men man har också underpresterat ett antal ggr. Senast läg man under hemma mot Rögle. Gävlelaget svarade då för en stark vändning. Nu kommer man till staun för att bärga en ny seger. Brynäs är tunga att möta, men besitter även fart och fläkt.

Karlskrona var inte på tårna från start senast. Det måste man vara idag. KHK måste vara täta bakåt och vara nogranna i passningsspelet. Laget måste utnyttja sina snabba spelvändningar. Ikväll är det extra viktigt att vinna kamperna framför bägge målen. Cruseman och Deilert saknas ikväll. Såklart är detta ett avbräck, men det är bara för övriga att göra det ännu bättre. Jag tror detta blir en stentuff och tät match där KHK till slut vinner med 2-1.

I Brynäs hittar vi KHK bekantingar som bröderna Westerholm, Jonathan Pudas och sportchef Bengtzen. I KHK finns gamla Brynäsarna Honken, Molin och sportchef Sundlöv. Många matcher i matchen med andra ord.

Fyll arenan och jobba in 3 nya poäng!

Om Du inte har möjlighet att se matchen går det bra att följa den via VoiceTweet i KHK appen. Gå in på Live och klicka på pratbubblan.  Välj auto-play. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/ Peter KHKaren