KHK jagar ny seger, senaste nytt från Aaro och VoiceTweet

Klockan 16.00 släpps pucken i Behrns Arena i Örebro. Då börjar KHK jakten på en ny triumf. Hemmalaget kommer ha en stor och fanatisk publik i ryggen. På isen kommer vi att få se en energifylld kamp där båda lagen kommer bjuda på upp till en kamp som det slår gnistor om.

Hemmalaget är i stort behov av poäng. Man kommer spela desperat och vara enormt hungriga. Dessutom kommer hemmapubliken lyfta fram sina hjältar på isen.

Karlskrona måste vara beredda på allt detta från start. Jag slog en signal till Mikael Aaro på förmiddagen och han berättade att inga spelare insjuknat under resan. Det är våra skadade spelare som saknas. Joseph Jonsson får nytt nytt förtroende efter sin insats senast. Den här gången finns även juniorerna Melker Persson och Alexander Heiver med i laget. Aaro förtäljde att det beror på matchutvecklingen hur mycket istid dessa båda killar får. Jag frågade Micke hur stor mental betydelse det har att KHK haft det lätt mot Örebro tidigare. Han sa att det har en viss betydelse då både vi och de vet om detta. Samtidigt betonade Aaro att Örebro har studerat oss noga. Han betonade att Karlskrona ska fortsätta spela sitt spel. Det är motståndarna som måste försöka hitta lösningar att möta oss. En spelsugen Johannes Jönsson vaktar kassen idag.

Hela staun har ni i ryggen!

Matchen går att följa via VoiceTweet i KHK appen.  Gå in på Live och klicka på pratbubblan. Välj auto-play. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/ PeterKHKaren