KHK möter Brynäs – Uppsnacket gästas av Arell och Bengtzén

På tisdagskvällen väntar ny match för KHK. Då kommer anrika Brynäs IF till ABB Arena. Efter förlust mot Örebro på straffar och torsk hemma mot Frölunda senast ska Karlskrona in på vinnarspåret igen. Samtidigt kommer gästerna i full form och har nu två raka segrar. Det är serietvåan och seriefyran som drabbar samman och det är verkligen upplagt för dramatik.

KHK och Brynäs möttes i mitten av oktober. Den gången vann Karlskrona med 4-2. Nu är Gävlelaget ute efter revansch. Man är mycket giftiga i anfallszon och är oberäkneliga. Räkna med att man nu läst på hur Karlskrona spelar och de kommer sälja sig dyrt. I Brynäs hittar vi många med KHK anknytning. jag tänker då på Jesper Jensen, Bröderna Westerholm, Jonathan Pudas och Stefan Bengtzén.

Hungriga vargar jagar jagar bäst. Det kommer vi få se den här gången. Det är ett extremt laddat Karlskrona som kommer äntra isen. Nu gäller det att inte vara rädda om frisyrerna. Kamperna framför båda målen måste vinnas. I en tät och jämn match tror jag segern hamnar i staun.

Uppsnacket gästas Niklas Arell som leder +- ligan i hela SHL och vår förra sportchef Stefan Bengtzén. Uppsnacket startar 18.10 och är i stora puben vid entrén. Välkomna!

Det är Vi som är KHK!

/ Peter KHKaren