Moralen visade vägen

Efter landslagsuppehållet spelade Karlskrona igår bortamatch mot Brynäs. När slutsignalen ljöd stod det 3-5 på tavlan efter en bragdvändning av KHK.

Karlskrona höll långa stunder spelat väl uppe i den första perioden. Nonchalant passning gav dock 1-0 i baken och senare även 2-0 till hemmalaget efter svagt hemjobb. När KHK uppe på detta missar friläge såg det allt annat än ljust ut när pausvilan kom.

Början av den andra akten bjöd på ett böljande spel. Efter 13.16 tändes ett ljus av hopp, då Alexander Viklund reducerar till 2-1. Assist Arell och Lundberg. Några mer mål föll inte i perioden.

Den tredje perioden var bara 3.30 gammal när Gävlelaget gör 3-1. Då kändes det verkligen mörkt. KHK försökte och försökte. När klockan stod på 9.11 lirkade Jimmy Andersson in 3-2. Förarbetet stod Rohdin och Arell för. Detta var starten på den bragdartade vändningen. Med 12.13 spelat petar Marcus Paulsson in kvitteringen till 3-3. Passning från Gunnarsson och Kellman. Det skulle komma mera… Drygt två minuter senare rakar Joel Kellman in 3-4. Assist från Bergström och Gunnarsson. Brynäs började därefter sin jakt på kvittering. KHK försvarar sig på ett utmärkt sätt. När bara sju sekunder återstår gör Bergström 3-5 i tom kasse.  Framspelningen stod Madsen för. Underbart!

Karlskrona visar en underbar moral och den gör att laget kan vända matchen. En mycket viktig seger för framtiden!