Surt sa räven när KHK tog poäng

Karlskrona HK tog en poäng borta mot Luleå på torsdagskvällen. Detta sedan man torskat med 3-2 efter straffar. Normalt är man mycket nöjd med en  poäng på bortaplan, men den här gången kändes det som man sålt smöret och tappat pengarna. KHK hade Luleå i brygga, men glömde knyta igen säcken.

I den första perioden tog Karlskrona ledningen med 0-1, sedan Bergström frispelat Paulsson som sprättade pucken i nät. I akt två pricksköt Joel Kellman 0-2. Assisten stod Bergström och Gunnarsson för. Då såg det ute som den norrländska björnen skulle bli fälld. I en omdiskuterad situation reducerar hemmalaget till 1-2. De flesta trodde nog att målet skulle bli bortdömt för hög klubba. KHK försökte sedan spela på ledningen i den tredje perioden. Det såg man också ut att lyckas med. När man har chansen att rensa undan pucken i slutet av matchen kommer kvitteringen. Det var då 1.06 kvar…

Sudden väntade och den blev mållös trots chanser åt båda håll. Det skulle avgöras på straffar, där Johan Forsberg till slut spräcker måltorkan och gör segermålet 3-2 till Luleå. Känslan är som att vinna på Triss och tappa lotten. Surt sa räven!

Vi vinner och förlorar ihop. Nu ska HV71 få lida för detta på lördag. Alla till arenan!