Ett farväl med många känslor…

Det man visste låg i luften verkställdes på söndagen. Pelle Hånberg sparkas från KHK. Hockeyvärlden är ombytlig och många gånger hård, frän och svår att förstå för den som inte vistas där frekvent.

Från att ha tagit upp KHK i SHL, blivit geniförklarad och prisad som årets tränare i Sverige, till att inte längre vara önskvärd och få lämna sitt uppdrag. Ibland är verkligen livet svart eller vitt.

Pelle Hånberg har gjort massa goda saker för Karlskrona HK. Han har satt djupa avtryck i föreningen och massa människor han mött under sin gärning här i staun. Pelle är dessutom ett socialt geni. Varje gång han öppnade munnen för att tala, kom det PR om KHK, staden Karlskrona och för den delen om sig själv.

Tyvärr har allt en början och ett slut. Det kvittar vem Du är som människa när Du arbetar som tränare. Till slut vill spelarna ha en förändring på ledarsidan. Nu hade det kommit till den punkten.

Pelle kan inte tackas nog mycket för sin gärning i klubben. Jag har smsat med Pelle ikväll och i ett av smsen sänder han en hälsning till alla. Se bild i rubriken.

Livet går vidare, men visst går tankarna till Pelles barn som nu rycks upp från kompisar och skola. Kämpa!

Stort Lycka till och tack för allt!

/Peter KHKar