Besvikelsen har lagt sig, Vi mot resten och är Arell en svikare?

Undertecknad missade hemmamatchen mot Malmö pga att jag slant med kniven när jag styckade upp en kotlettrad. Några stygn i underarmen var allt som krävdes. Desto värre var det att se Karlskronas match mot Linköping i efterhand. Efter att Malmö gjort 1-2 tog matchen slut. Det var som luften gick ur samtliga spelare i KHK på en och samma gång. Vi hade inte på långa vägar gjort någon toppinsats innan målet heller, men ändå en helt ok prestation. När man inte längre tror det ska gå att vända, då försvinner också energin och syret. Det gäller inte bara laget, utan även Oss supportrar.

Nu har vi slickat såren och laddat om batterierna. Vi ligger på en Play In plats och har precis allt i egna händer. Nu är det dags för såväl laget som oss supportrar att gå samman, spotta i händerna och bestämma oss för att ta den där Play In platsen. Se möjligheterna istället för alla hinder, kämpa tillsammans och visa hela Sverige vad Vi kan. Alla negativa tankar och prat får nu begravas. Här ska positivismen regera! Vem ska stoppa Oss?

Redan idag väntar ny match. I kaffepaketet möter KHK hemmalaget Färjestad. Visst är det en mycket svår bortamatch, men långt ifrån omöjlig. KHK kan besegra precis alla lag i denna serien. Nyckeln är att Vi inte får tumma på något. Om alla gör skitjobbet och Vi tror på vad Vi gör, då åker Karlskrona hem med poäng i bagaget. Låt oss vara äckligt tråkiga!

Igår släppte MrMadhawk att Niklas Arell är klar för Malmö. Han har haft fel innan, men visst kan det vara sant. Är Arell i så fall en svikare? Nej inte på något sätt enligt mitt sätt att se det. Han får med garanti mer pengar på kontot i Malmö och han kanske också ser större utvecklingsmöjligheter där. Hurvida det sistnämnda påståendet stämmer eller inte får i så fall framtiden utvisa. Var och en är sig själv närmast oavsett om Du är idrottsman eller knegare på ABB. Borde KHK matcha Malmös bud? Nej absolut inte! Vi har inte pengarna att köpslå med lagen från storstadsregionerna. Vi måste värva smart och hitta guldkornen. Självklart får Vi ihop ett ännu vassare lag till nästa säsong. Redan nu har Vi 15 spelare under kontrakt. Till detta kan Vi säkert addera nyförvärvet från Mora också. Det kommer bli super i slutändan!

Nu tar Vi Färjestad ikväll!

Det Är Vi Som Är KHK!

/Peter KHKaren