En torsk som ger hopp för framtiden – Vill ni till Play In? – Fyll då arenan på lördag!

Det finns förluster och det finns förluster. På torsdagskvällen föll KHK borta mot Färjestad med 2-0.  Ingen och jag säger ingen hade protesterat om Karlskrona åkt hem med en, två eller tre poäng. Hur konstigt det än kan låta gav torsken hopp om framtiden.

Karlskrona fick en mardrömsstart med 1-0 i baken redan efter 30 sekunder. Tungt så det förslog. Laget hittade sedan inte sitt spel på hela akten och perioden klart till Färjestad.

Om hemmalaget var bättre i första så var det ombytta roller i andra perioden. Det vaskades fram många lägen till kvittering utan att få sätta pricken över iet.

Även i tredje perioden spelade KHK bra. Kvitteringspucken hängde i luften. Nu blev det inte så. Istället gör Färjestad 2-0 när Karlskrona tagit ut Jönsson i kassen med 28 sekunder kvar. Blytungt! Men… Det finns massa positivt att ta med från denna afton.

Vill folket i staun se ett SM-Slutspel? Då är det dags att fylla arenan på lördag. Ta med Er vänner, ovänner, familjen, föräldrar och gamla moster. Vi ska kriga tillsammans!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren!