Läge att trycka till HV71 i en rafflande publikfest, ”Honken” på plats och Mörrum föll

KHK har efter kvällens matcher i SHL två poäng och bättre målskillnad till godo på jagande Djurgården.  Samtidigt har Karlskrona bara två poäng till Luleå som ligger precis framför i tabellen. I potten ligger en Play In plats. Med fyra omgångar kvar gör dessa tre kombattanter upp och ett av lagen missar slutspelet. Upplagt för dramatik på högsta nivå.

KHK spelar hemmamatch mot HV71 på torsdagskvällen. Årets tre första möten har sett Jönköpingslaget som segrare och de har vunnit dessa tre fighter med målskillnaden 3-9. Den här gången är det verkligen läge för Karlskrona att knäcka ”tändstickslaget”. KHK både måste och kommer spela som om det vore en slutspelsfight. Räkna med mycket känslor och massa raffel. Nu måste Karlskronapubliken ta sig ut till ABB Arena och visa Sverige att Vi är redo för ett slutspel. Med en fanatisk publik i ryggen lyfter laget ytterligare. Vi ska greja detta tillsammans.

I samma omgång stöter Djurgården på Malmö nere i Skåne och Luleå drar till Karlstad för möte med Färjestad i kaffepaketet. Kan det bli mer spännande?

Legendaren Leif ”Honken” Holmqvist är en av gästerna i Uppsnacket. Kom och lyssna på gamla Tre Kronor hjälten i puben vid stora entréen. Där får ni också det sista kring laget. Välkomna!

Tyvärr föll Mörrum GoIS i play off mot division 1. Gästande Kalmar vann med klara 2-6. Enda trösten är att Jimmie Svensson lirar hos smålänningarna. Mörrum får bryta ihop och ladda inför returen borta. Nu talar inget för dem och det kan de vända till sin fördel. Blekingehockeyn behöver Mörrum högre upp i seriesystemet.

Vi ses imorgon i ABB Arena!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren