KHK krossade Skellefteå och Sphinx d’Inverne mosade allt från dödens…

Lördagen blev en stor dag för alla med KHK i hjärtat. På hemmaplan krossade Karlskrona fjolårets SM-Finalist Skellefteå AIK med 6-1. Därmed har man fortfarande Play In platsen i egna händer. Ungefär samtidigt hade KHK en av sina två hästar i rikstravet till start i V75. Sphinx d’Inverne fick där gå i dödens. Detta bekymrade honom föga. Motståndet mosades och detta var en imponerande triumf!

Karlskrona avgjorde matchen mot Skellefteå redan i första perioden. Det var egentligen bara första fem minuterna som var spännande. Efter 1-0 var det KHK för hela slanten. Innan periodvilan stod det 3-0 efter mål av Cruseman, Viklund och Kellman.

Andra akten såg ett mycket stabilt Karlskrona och man gav aldrig laget från Västerbotten någon chans att ta sig in i matchen. Istället ökade KHK på till 4-0 genom Bergström. Underbart!

I slutperioden reducerade Skellefteå till 4-1 redan efter 1.09. Målskytt Jimmie Ericsson. Karlskrona lät sig inte nedslås. Guter satte både 5 och 6-1. Det var därefter bud på ytterligare mål. Segern var helt odiskutabel!

Självklart överbetyg till hela laget. Från ”Honken” längst bak och framåt. Härligt grabbar!

Sphinx d’Inverne kommer låta tala om sig framöver. Var så säkra! Närmast i V75 finalen.

Två matcher kvar… Vi ska försvara Play In platsen!