KHK gav allt, men föll med uddamålet…

KHK mötte ikväll ett av topplagen i SHL. Linköping kom till arenan och efter en stentuff fight vann till slut gästerna med 2-3.

Ingen kan klaga över Karlskronaspelarnas inställning, då man verkligen gav allt. Man fick också ett tidigt ledningsmål. När KHK sedan fick chansen att utöka sin ledning i powerplay, så slarvar man helt onödigt och Linköping kvitterar.

I den andra perioden faller ett mål. För en kort stund blir KHK passiva och stillastående. Detta utnyttjar gästerna och går till periodvila med 1-2.

KHK jagar sedan kvittering redan från tredje periodens start. 2-2 pucken skulle också fullt rättvist komma. Säg den glädje som varar. Linköping är ofina nog att göra 2-3. Sedan kvittade det att hemmalaget låg på för en kvittering. Den kom aldrig.

Laget gör en bra kämparinsats. Inget snack om saken! Några som inte gjorde bra ifrån sig var domarna. För att man dömer ett lag i botten får man inte blunda för allt. Det var verkligen fallet i tredjeperioden, då man friade Linköpingspelare gång efter annan.

På torsdag väntar superviktigt match mot Mora borta. Då kommer tre poäng!