Jag var där!? – Jag var inte där? – Nu kan Du välja rätt!

Imorgon fredag spelar Nya KHK seriepremiär hemma i NKT Arena mot gästande Västerås.

Det är nu Du kan välja väg! Vill Du med stolthet kunna berätta att jag var med från början när Nya KHK tog fart eller vill Du konstatera, jag var tyvärr inte med. Jag var för bitter och besviken efter uttåget ur SHL. Vem vill inte vara med på resan från början?…

Nya KHK är verkligen värda att beskådas och heja på. Detta är krigare ut i fingerspetsarna. De skulle ”sälja sin mor” för att vinna nästa närkamp. Att de offrar blod, svett och tårar är minsann ingen överdrift.

Gästande Västerås kommer förstås till Karlskrona laddade till tänderna. Jag vet hur laddade Karlskrona är. Spelarna från gurkstaden kommer att ställas mot en detronerande bomb. Det kommer att gå undan ute på isen och det kommer vara känslor därute. Redan nu vattnas det i munnen. En ren hockeybuffé väntar på rinken. Missa inte det!

Klockan 18:00 startar Uppsnacket i Puckat. Spännande gäster utlovas.

Vi syns i arenan!

Det är Vi som är KHK!

/Peter KHKaren