Jag var dĂ€r!đŸ€— – Jag var inte dĂ€rđŸ˜„ – Nu kan Du vĂ€lja rĂ€tt!

Imorgon fredag spelar Nya KHK seriepremiÀr hemma i NKT Arena mot gÀstande VÀsterÄs.

Det Ă€r nu Du kan vĂ€lja vĂ€g! Vill Du med stolthet kunna berĂ€tta att jag var med frĂ„n början nĂ€r Nya KHK tog fart eller vill Du konstatera, jag var tyvĂ€rr inte med. Jag var för bitter och besviken efter uttĂ„get ur SHL. Vem vill inte vara med pĂ„ resan frĂ„n början?…

Nya KHK Ă€r verkligen vĂ€rda att beskĂ„das och heja pĂ„. Detta Ă€r krigare ut i fingerspetsarna. De skulle ”sĂ€lja sin mor” för att vinna nĂ€sta nĂ€rkamp. Att de offrar blod, svett och tĂ„rar Ă€r minsann ingen överdrift.

GÀstande VÀsterÄs kommer förstÄs till Karlskrona laddade till tÀnderna. Jag vet hur laddade Karlskrona Àr. Spelarna frÄn gurkstaden kommer att stÀllas mot en detronerande bomb. Det kommer att gÄ undan ute pÄ isen och det kommer vara kÀnslor dÀrute. Redan nu vattnas det i munnen. En ren hockeybuffé vÀntar pÄ rinken. Missa inte det!

Klockan 18:00 startar Uppsnacket i Puckat. SpÀnnande gÀster utlovas.

Vi syns i arenan!

Det Àr Vi som Àr KHK!

/Peter KHKaren