Dags för den tredje matchen i den HockeyAllsvenska Finalen och VoiceTweet

I den HockeyAllsvenska Finalen mellan Västerås och Karlskrona står det 1-1 i matcher. Knappt har vi hunnit smällta KHK’s 3-1 seger på fredagskvällen, innan det är dag för ny batalj. Den här gången i Västerås. Söndag eftermiddag kl. 16.00 släpps pucken i denna hyperviktiga match.

Efter Karlskronas seger senast så har nu Västerås all press på sig. Om KHK bärgar segern kan man på tisdag fixa SHL avancemanget inför en hemmapublik i extas.
Om däremot Västerås vinner imorgon är det istället Karlskrona som får spela under press på tisdag. Då måste man vinna hemma för att tvinga fram en femte och avgörande match på torsdag i Västerås. Där är förutsättningarna inför denna thriller.

 

KHK kan bara åka in på isen och gilla läget. Det är i den här typen av matcher som de stora hjältarna föds. De som behåller behåller kylan och samtidigt vågar kliva fram. De spelarna är jag säker på att vårt lag har.
Karlskrona gjorde en fantastisk match senast. Killarna spelade verkligen med stora hockeyhjärtan. Samtidigt hade vi farten som är vårt signum. Uppe på detta så var man också mer bestämda i närkamperna och längst bak stod Patrick med sitt härliga lugn.
Jag tror på en repris här. När Hesa Fredrik ljuder är mitt tips att KHK leder med 1-2 i matcher.
Ni har hela staun i ryggen killar!

 

Ni som inte kan se matchen på plats eller via VoiceTweet har möjlighet att höra upplösningen via VoiceTweet. 18:55 drar den igång. Tjänsten hittar ni i KHK appen och fungerar på iPhone och iPad.

 

Det är Vi som är KHK!
/Peter KHKaren