Tillbaka efter ett par dagars radioskugga – Tre Kronor och KHK

Efter ett par dagars radioskugga är jag nu tillbaka igen med nyladdade batterier. Det har förstås hunnit hända en del saker under dessa dygn.
Den minnesgode kommer ihåg att jag nämnde om en nära förestående presskonferens. Den gick också av stapeln på torsdagen. Där fick vi se Emil Larsson, Henrik Nilsson och Tom Linder på scenen. Det är ju tre gamla hjältar som redan hade kontrakt. Victor Aronsson som jag gick igenom i mitt förra inlägg presenterades också. Nyheten var Toni Kähkönen. Tjugoåttaåringen kommer närmast från degraderade Leksand. Det här är en kille som har lirat i finska landslaget och som har blivit Finsk Mästare. Han är en spelare som verkligen bäddar för andra med sitt hårda slit och producerar även poäng. I boxplay är Toni kung. Jag törs redan nu lova att Karlskronapubliken kommer att älska Kähkönen.
Välkommen till staun och KHK!

Jag säger som det gamla tv programmet: Det kommer mera…

 

Hockey VM drog igång igår. Tre Kronor fick en extremt svår inledningsmatch. Tjeckien med hemmaplan och fanatiska supportrar i ryggen. Våra svenska grabbar såg trots detta ut att gå mot en seger, då man i stora delar av fighten hade en tvåmålsledning. Men hemmalaget kom igen och vände på matchen och gick fram till 5-4. Då visar Sverige en härlig moral. Man tryckte in 5-5 pucken i pp och med Enroth utplockad ur kassen. Till slut stod Tre Kronor som segrare efter straffar. Härligt! Oliver Ekman Larsson – Vilken backgigant!
Jag tror att detta svenska laget kan gå mycket långt. Ny match imorgon mot Österrike.

 

Det är Vi som är KHK!

 

/Peter KHKaren

 

 

One Response to "Tillbaka efter ett par dagars radioskugga – Tre Kronor och KHK"
  1. Wow en tejfare som gf6dslar skit pe5 KHK? Udda velgeikrn! Holger e4r det inte dags att hitta pe5 ne5got nytt snart? Vore intressant om du synade tejfsupportrarnas attityder och gf6dselspridning mot KHKare lite mer. Me5ste vi ta upp alla incidenter som tejfare ste5r bakom? Nej orkar liksom inte det. Hade ni varit lite trevligare mot oss ifre5n fina kommunen se5 kanske vi hade haft lust att komma och berika eran genpool. Personligen har jag ingenting emot bf6nder tve4rtom men en tengsrybo e4r ju tyve4rr alltid en tengsrybo. Ses i kvalet och ve5rt stolta KHK tackar ff6r te4ndve4tskan fre5n din eh se5kallade blogg !!!?He4lsningar Korpen